Mot slutet av höstterminen 2013 svarade Popskolans personal på en enkät om sin arbetsplats.
19 personer ur personalgruppen deltog och det är inte annat än med stolthet som vi redovisar utfallet:
( Skala: 0-10, Där 10 är högsta betyg och 0 det lägsta)

-Vad tycker du om dina kollegor?”
Snitt svar= 9,9

”-Vad tycker du om ledningen?”
Snitt svar= 9,9%

”-Hur upplever du arbetsmiljön?”
Snitt svar= 9,5%

staff

Några citat om varför man vill arbeta på Popskolan:

”Att efter många år som proffesionell sångare få ge tillbaka till barn och ungdomar. Omges av en fantastisk ledning och kollegor som varje dag inspirerar.”

”Otroligt inspirerande arbetsmiljö, fantastiska kollegor och chefer, bra lön, rätt idéer om barns inlärning.”

”Jag gillar popskolans visioner. Jag gillar engagemanget som finns hos personalen och att det roliga i musiken ligger i fokus. Att Popskolan står för all utrustning är ett enormt plus!”

”Popskolan är ju den skolan som har rätt inställning till undervisning d.v.s. att alltid sätta barn/ungdomar i fokus och utgå från dem i alla situationer”

”Från första gången jag satt min fot på Popskolan har jag blivit mottagen med öppna armar och känt mig som en i familjen. Fantastisk pedagogik och filosofi”

”För att det är ett unikt koncept där man jobbar med eleverna på det sättet som jag själv skulle vilja ha upplevt när jag gick i musikskola”

”För att det är en engagerad ledning som ser eleverna som individer och månar om både barn och lärare.”

”Dom självklara sakerna är att det är en rolig skola med fina kollegor och elever.  Det är en skola som ger utrymme för läraren att utveckla sig som lärare. Det är inte förbestämt hur man ska gå till väga på sina lektioner, man gör som man själv tycker passar utifrån varje elev. Och när man känner sig osäker så finns det massa folk att fråga om tillvägagångssätt. Det är fantastiskt!”

”Det är ett himla bra klimat och trevliga kollegor. Kan inte tänka mig bättre arbetsplats än Popskolan”

”Den bästa musikskola jag någonsin satt min fot på. Alltifrån lärare till lokaler och utrustning och ledning håller högsta klass”

”Kollegerna är underbara, inspirerande och motiverande”

”Det är en fantastisk stämning i lokalerna, fina elever och personal. Att få förmedla glädjen till musiken till yngre förmågor är fantastiskt roligt. Det är kul med blandningen av yngre och äldre elever. Man känner sig även väldigt välkommen och omhändertagen som personal. Det är sjukt bra.”

”Jag tycker grundidén om en modern musikskola är väldigt tilltalande och det är kul att få vara delaktig i att sprida musiken och kunskaperna på det viset.”

”Glädje på arbetsplatsen och glädjen i barnens ögon när dom lär sig något nytt!”