”Vi på 4Sound i Täby älskar musik och är mer än glada över Popskolans start i Åkersberga. Då fler ur ledningsgruppen är uppväxta i Åkersberga och dessutom är fantastiska musiker tog vi emot detta besked med stor glädje. Vi är övertygade att under Popskolans ledning kommer det skapas ny bra musik för framtiden. I och med detta vill vi gärna erbjuda alla Popskolans elever ett gratis VIP medlemskap i 4Sound kedjan. Detta VIP kort innebär att man tillhandahåller UPP till 20% rabatt på musikutrustning och tillbehör (gäller ej redan sänkta varor och begagnat), exklusiva erbjudanden, clinics, samt inbjudan till VIP kvällar. Det är på 4Sound det händer och vi kommer göra allt för att uppfylla era behov, personlig service/rådgivning, inköp av instrument, service av instrument etc. Vi önskar Popskolans ledning, personal, elever och föräldrar all lycka till och varmt välkomna till 4Sound i Täby ”.

Patrik Lönneman
Butikschef