Musikalshow är en kurs för dig som tycker om blandningen av dans, sång och teater.

Rebecca Roy Derbom (danslärare Sway), Linda Hedlund samt Marit Eriksson (musikalartist i bl.a SPÖK) leder kursen tillsammans.

Kursen riktar sig till barn -ungdomar från åk 5 och uppåt. Inga förkunskaper krävs och vi sätter rollerna utifrån vad eleverna helst vill göra. Eleverna kan välja endast dans, sång eller repliker men har även möjlighet att göra alla delar.

Höstterminen 2015 inleds med att vi inventerar vilka intresseområden alla deltagare har och anpassar alla scener efter det. Vi använder oss av befintligt material, hämtat från kända musikaler och filmer. Sångmaterialet är både på engelska och svenska medan dialogerna alltid är på svenska. Musikalshowen har föreställningar under slutet av vårterminen 2016 och vi kan lova en färgsprakande show som både barn och vuxna är välkomna att se.

musikalshow_lh

ANSÖK OM PLATS

Klicka här för att ansöka om plats till subventionerat* pris:

Ansök om plats (subventionerat)
För dig som inte är berättigad till subventionerat pris:

Ansök om plats (ej subvention)

* Subventionerad undervisning gäller för…
Alla elever som är folkbokförda i Österåkers kommun och som går i grundskolan, specialskolan, särskolan, gymnasieskolan och gymnasiesärskolan. De ungdomar i kommunen som inte går i gymnasieskolan har rätt till plats i likhet med ordinarie åldersgrupp för gymnasiets sista år.