Välkommen måndagen den 5 februari kl.19:30 till Berga teatern i Åkersberga för vårterminen 2018 första repetitionstillfälle. Gratis att prova på!

Välkommen till Pop-Alongkören!

Pop-Alongkören är till för alla som gillar att sjunga – oavsett om du har mycket sångvana eller är nybörjare. Vilken nivå du än befinner dig på så finns möjligheten att utmana dig själv.
Vi sjunger pop, soul, disco, gospel och rock – det allra mesta på engelska – och som ett naturligt inslag tillkommer så småningom några enkla steg och rörelser. Glädje, energi och en varm, avspänd atmosfär är nyckelord för vår kör!

Körledaren Helena Rydh har lång erfarenhet av att leda körer. Hon är utöver arbetet med Pop-Alongkören bl.a. även körledare för One Voice och frilansande sångerska. Helenas avslappnade, kompetenta och humoristiska sätt att leda kören skapar en fantastisk stämning och gemenskap.


Det här gör vi på en repetition!
• Först gör vi en skön och enkel uppvärmning av kroppen och rösten. Man får pusta ut efter dagens slit och väcka sångrösten till liv med några sångövningar.
• Sedan går vi igenom stämma för stämma, bit för bit på låten vi ska lära oss (det finns texter till alla) och hela kören härmar tills det verkar som att det sitter.
• Körstämmorna är indelade i sopran (1 och 2), alt (1 och 2), tenor och bas, och man kan få hjälp med att välja vilken stämma man ska sjunga.

Som körmedlem erbjuder vi dig tjänsten att kunna lyssna på varje stämma hemma så har du, om du vill, möjlighet att i lugn och ro öva hemma om du missar repetitioner. Målet är att du ska känna dig glad och full av energi efter varje körrepetition!

Sissi Möller, anställd som värdinna på Popskolan, är koordinator för kören och det är hon som håller er uppdaterade och finns tillgänglig för era frågor. Ni når henne på: sissi@popskolan.se

Varmt välkommen att sjunga med oss!
Man har möjlighet att kostnadsfritt, vid ett tillfälle, komma och pröva på hur det känns.
Vänligen informera oss om detta innan repetitionen via e-post: sissi@popskolan.se

MEDLEMSANMÄLAN SKER PÅ PLATS

Terminsavgift: 1800 kr inkl. moms (12 tillfällen + kördag + konsert)
Repetitionerna sker måndagar kl.19:30-21:00 på Berga teatern

Vårterminen 2018 datum: 

Månd 5 feb – Repetition
Månd 12 feb – Repetition
Månd 19 feb – Repetition
Uppehåll för Sportlov
Månd 5 mars – Repetition
Månd 12 mars – Repetition
Månd 19 mars – Repetition
Månd 26 mars – Repetition
Uppehåll för Påsklov
Månd 9 april – Repetition
Månd 16 april – Repetition
Månd 23 april – Repetition
Lörd 28 april – Kördag special
Uppehåll för Valborg
Månd 7 maj – Repetition
Månd 14 maj – Repetition
Lörd 19 maj – Konsert

Kate Ryan & Pop-Alongkören