Popstars

Popstars är en modern barnkör för åldrarna 7-9 år (årskurs 1 -3). Vi sjunger popmusik som barn i denna ålder tycker om och kan relatera till.

Vi lägger stor vikt vid att barnen ska jobba med musik och texter som berör ämnen utifrån barnens perspektiv. Vi arbetar med koreografi och dans till musiken. Sedan hösten 2014 har vi ett samarbete med dansskolan Sway (Täby).

OBS! Endast 200 kr per termin.

TID (ht2020): Tisdagar kl.16:50-17:30 i Popskolans lokaler.

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori A och en kurs inom kategori B