SCOP_Sway_Popskolan

S.C.O.P är en popmusikal med viktiga budskap. Här är barn i åldrarna 10-12 år (åk 4-6) välkomna att vara med. Linda Hedlund, Rebecca Roy Derbom (dansskolan Sway) och Marit Eriksson (musikalartist från bl.a. SPÖK) arbetar med eleverna med sång, dans och repliker. Eleverna träffas vid ett lektionstillfälle i veckan under läsåret. Extra repetitioner tillkommer inför premiär. Musikalen är skriven av Linda Hedlund och berör teman utifrån barns perspektiv.

OBS! Endast 430 kr per termin ( 120 kr för dig som också går en individuell kurs hos oss).

2015_SCOP-Succé

Bilder från första uppsättningen av S.C.O.P på Berga teater juni 2015:

2015_SCOP-5Z4A7297

2015_SCOP-5Z4A7210

2015_SCOP-5Z4A7157

2015-06-07-170609-SCOP_Musikal_Utval_Logo

ANSÖK OM PLATS

Klicka här för att ansöka om plats till subventionerat* pris:

Ansök om plats (subventionerat)
För dig som inte är berättigad till subventionerat pris:

Ansök om plats (ej subvention)

Alla elever som är folkbokförda i Österåkers kommun och som går i grundskolan, specialskolan, särskolan, gymnasieskolan och gymnasiesärskolan. De ungdomar i kommunen som inte går i gymnasieskolan har rätt till plats i likhet med ordinarie åldersgrupp för gymnasiets sista år.