Jippi!

Vi är väldigt glada över att äntligen kunna uppdatera vår sajt. Förhoppningsvis så uppskattar ni vår nya layout.
Målsättningen var att göra hemsidan tydligare för er som söker information om vår verksamhet.

– Under menyn ”Om oss” så finns det en FAQ sida där vi samlat de flesta av de frågor som vi får från våra elever och deras föräldrar.
– Under ”Media” så kan man nu lyssna på våra utgivna CD-skivor, se en massa filmklipp från konserter och se bilder i olika gallerier.
m.m.

Har ni synpunkter på något som ni önskar se mer av eller vill att vi ska publicera så hör gärna av er till oss.

Vi uppmanar er också att följa oss på vår Facebooksida där vi uppdaterar mer frekvent om vad som händer och sker på Popskolan.