Inför vårterminen så har vårt elevantal ökat med närmare 25% vilket är helt fantastiskt roligt! Vi har också den senaste tiden fått väldigt mycket positiv feedback från föräldrar och elever. Tack! Man hör av sig till oss från musikskolor och kommuner från andra delar av Sverige för att höra hur vi arbetar.

Så kul!

Vi försöker hela tiden se till att Popskolan är under ständig utveckling. Vi arbetar intensivt för att höja vår kompetens och hitta nya pedagogiska verktyg. Vi vill ligga i framkant som musikskola.

Vi använder oss flitigt av kollegialt lärande, vilket innebär att vi drar nytta av den otroliga kompetens som vårt team av lärare besitter och lär av varandra. Vi följer forskning och utvecklingen som sker bl.a. i USA när det gäller musikundervisning. Det i kombination med att vi verkligen bryr oss om våra elever och vill att de ska må bra. Att de ska få utvecklas i sin takt, efter sin förmåga samtidigt som de har roligt i en trivsam och tillåtande miljö.

Det är en sann glädje att driva Popskolan.

utveckling_popskolan