Uppdaterade restriktioner

Med anledning av Covid-19

Popskolan följer noga händelseutvecklingen när det gäller coronavirusets spridning och målsättningen med nedanstående åtgärder, anpassningar och information är att begränsa risken för smittoöverföring i våra lokaler som just nu är öppen för all verksamhet. Följande åtgärder gäller mellan den 2 november till och med den 22 november.

ALL MUSIKUNDERVISNING FORTLÖPER SOM VANLIGT, MEN MED FÖLJANDE RESTRIKTIONER.

Vi ber Er respektera nedanstående åtgärder och anpassningar så vi kan fortsätta vår verksamhet.

• Föräldrar är välkomna att lämna sina barn utanför Popskolan. Föräldrar/anhöriga skall med andra ord inte vistas i våra lokaler.

• Handsprit finns i varje replokal och studio samt på våra toaletter och vid entrén. Vi uppmanar samtliga att omgående sprita sina händer vid ankomst.

• Vi vädjar till personer som känner sig sjuka eller uppvisar symtom (även milda) som passar in på coronaviruset att inte vistas i våra lokaler. Man ska stanna hemma minst två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under sin lektion på Popskolan ska man gå hem direkt.

• Vi kan erbjuda distansundervisning till elever som senast kl.12:00 aktuell undervisningsdag meddelat sin lärare detta via e-post.

• Vi håller distans till alla elever och undviker fysisk kontakt.

• Vår personal har rätt att skicka hem elever som uppvisar symtom efter telefonkontakt med förälder/vårdnadshavare.

• Extra aktiviteter som normalt lockar större grupper kommer under perioden ställas in. Detta gäller bl.a – Popforum (fredag 6 november) – Premiärvisningen av vår Musikalshowsfilm på biograf Facklan (söndag 8 nov). Filmen har istället premiär på Popskolans YouTube kanal söndag 8 nov kl.16:00.

• Om det är så att vi tvingas ställa in lektioner på grund av att musiklärare är sjuk, och vi ej lyckats hitta vikarie, flyttas dessa lektioner till vecka 2, 3 eller 4 (januari 2021). Vårterminen 2021 startar vecka 5.

• Popshop, vår musikaffär, har öppet vardagar mellan kl.14-18:00. Svenska

Dela detta inlägg