Lektionsvecka 12

Popforum

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

En kväll för ungdomar åk 7 och äldre. Gästartist: Info kommer inom kort Elever som uppträder. Vi fikar (läsk/snacks), pratar musik och umgås.

Lektionsvecka 13

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

Vecka 50 Alla Popstarsgrupper, Musikalen S.C.O.P har mindre avslutningar per grupp denna vecka.

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

Vecka 51 Konserter måndag-.torsdag ca kl: 15:00-21:00, fredag-lördag kl: 19:00-21:00. Alla elever som vill, uppträder tillsammans med lärare och andra elever i Popoteket. 1 h långa konserter i ca anslutning till ordinarie lektionstider. I nuvarande läge är det oklart gällande antal i publiken. Vi kommer att livesända på internet och anpassa besöksantalet per konsert.

Jullov

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

Vecka 52 - Vecka 4 Inga vanliga lektioner under jullovet Popstars-grupperna kommer att spela in musikvideo under v.3 och v.4. Information skickas ut till alla berörda elever.

Lektionsvecka 1

Vecka 5 Vårterminen startar