Höstlov

Lektionsvecka 8

Popforum

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

En kväll för ungdomar åk 7 och äldre. Gästartist: Svante Drake. Elever som uppträder. Vi fikar (läsk/snacks), pratar musik och umgås.

Musikalfilmspremiär på Biograf Facklan

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

Våra musikalselever har gjort en egen musikalfilm som nu har premiär. Flera sittningar mellan kl 14-17:30.

Lektionsvecka 9

Lektionsvecka 10

Lektionsvecka 12

Popforum

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

En kväll för ungdomar åk 7 och äldre. Gästartist: Info kommer inom kort Elever som uppträder. Vi fikar (läsk/snacks), pratar musik och umgås.

Lektionsvecka 13

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

Vecka 50 Alla Popstarsgrupper, Musikalen S.C.O.P har mindre avslutningar per grupp denna vecka.

Popaidfestivalen

Popskolan Stationsgränd 22, Åkersberga

Vecka 51 Konserter måndag-.torsdag ca kl: 15:00-21:00, fredag-lördag kl: 19:00-21:00. Alla elever som vill, uppträder tillsammans med lärare och andra elever i Popoteket. 1 h långa konserter i ca anslutning till ordinarie lektionstider. I nuvarande läge är det oklart gällande antal i publiken. Vi kommer att livesända på internet och anpassa besöksantalet per konsert.

Popaidfestivalen