Multiartist - 1

Popskolan skapar genom Multiartist­kurserna ett tryggt musikalisk sammanhang endast för tjejer från årskurs 6 och uppåt. Här utvecklas man tillsammans. Först genom den lilla gruppen “Multiartist-­1” om fyra elever och sedan gemensamt i den något större gruppen om 8 elever i kursen “Multiartist­-2”.

I kurserna spelar man tillsammans och får möjlighet att prova nya instrument, lära sig om musikens grunder och utforska områden som låtskrivande, musikproduktion och ljudteknik. Kursen utformas efter eleverna.

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori B och en kurs inom kategori C