Om oss

Popskolan är en auktoriserad musikskola som erbjuder musikundervisning på fritiden i Åkersberga, Österåkers kommun. En modern musikskola utöver det vanliga, som utgår från elevens egna musikintresse och förutsättningar. Och som det ska vara kul att gå till.
band

En modern musikskola

Popskolan är en modern musikskola som formas av aktiva proffsmusiker och ett tydligt alternativ till den kommunala musikskolan. Hos oss arbetar några av Sveriges mest framgångsrika musiker, producenter och låtskrivare som musiklärare. Vi vill att våra elever ska lära sig höra musik och kunna omsätta den i eget musicerande. Lita på sin egna förmåga, att våga skapa och hitta sitt egna personliga uttryck. Popskolan ska vara kul och inspirerande att gå till.

Kurser

Alla som går i grundskola eller gymnasium och är folkbokförda i Österåker erbjuds subventionerade kurser. Hos oss kan man spela gitarr, bas, trummor, piano/synth och sjunga. Vi har också kurser i musikproduktion & studioteknik, discjockey, barnkör och självklart kan man spela i pop- & rockband m.m. Våra lokaler är rikligt utrustade och inrymmer både replokaler, studios och scener. Man behöver inte ha med sig egna instrument till Popskolan.

Kör för vuxna

Under hösten 2012 startade vi upp Pop-Along kören för vuxna som gillar att sjunga pop, soul, rock, disco, gospel och ballader. Kören har idag nästan 100 medlemmar och man behöver inte ha någon körvana sen tidigare eller kunna läsa noter. Glädje och gemenskap utmynnar i fantastisk musik.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan och följ oss gärna på Facebook. Ni är alltid välkommen att besöka oss och har ni frågor så tveka inte att höra av er.

Varmt välkommen,

Linda & Richard Hedlund
Efter att ha varit kund hos två andra musikskolor i Österåkers kommun kan jag inte annat än varmt rekommendera Popskolan! Så proffsiga, engagerade och genom-härliga/trevliga/kunnig!!! Fem getingar/10 ostkrokar/100 Rockbjörnar till Popskolan i Åkersberga!!!
Tove Brodin
Förälder
Kan varmt rekommendera denna fantastiska musikskola. Stor eloge till personalen som är så otroligt engagerade och härliga mot alla elever!
Pernilla Bengtsson
Förälder