Piano/Keyboard

Här lär sig eleven att spela piano, men får även prova på andra typer av keyboardspel som orgel och synth.
Eleven får lära sig använda olika tekniker för att skapa egna synthljud.

Undervisningen anpassas efter den musikaliska nivå eleven befinner sig på. Utöver den grundläggande undervisningen kommer eleven att ha möjlighet att spela i något av våra band samt skriva egna låtar under handledning av läraren. Samtliga elever på Popskolan ges möjlighet att uppträda inför publik.

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori B och en kurs inom kategori C