Popforum

En unik satsning på elever som går i högstadiet och gymnasiet. Här träffar du andra musikintresserade ungdomar och tillsammans skapar vi ett musikalisk och inspirerande PopForum med workshops, clinics och vi SPELAR MUSIK tillsammans.

Vår ambition är att kursen kommer äga rum kvällstid under måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. Elev får, om den har möjlighet, delta alla dagar.

Utifrån denna grupp av elever skapar vi sedan gigmöjligheter runt om i Stockholms området. Kursen skall kombineras med någon av våra kurser inom kategori A – Ämneskurs 1-4.

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori A och en kurs inom kategori B