Saxofon

Saxofon är ett blåsinstrument som finns i flera storlekar tex. altsaxofon, sopransaxofon och tenorsaxofon. Det vanligaste är att man börjar med att spela altsaxofon. På Popskolan använder vi oss av både noter och gehörsbaserad undervisning.

Du kommer att få lära dig att improvisera, möjlighet att spela i grupp och får en grundläggande förståelse för hur musiken är uppbyggd. Undervisningen anpassas efter den musikaliska nivå eleven befinner sig på.

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori B och en kurs inom kategori C