Studioartist

Att sjunga live på en scen skiljer sig väldigt mycket från att sjunga i studio.
Kursen Studioartist är en gruppkurs med 100% fokus på sång i professionell studio och sker i block efter överenskommelse.

Eleven väljer enskilt ut varsin låt som man önskar göra en professionell inspelning av under ledning av musikproducent. Eleven deltar i hela studioprocessen och får utöver att arbeta med sin sång även en bra inblick i hur man arbetar med sång i inspelningssammanhang. Kursen resulterar i en professionell demo.

Studioartist är ett kurs som kan läggas till för Popskolans elever som samtidigt är inskrivna på kursen Solosång. Du behöver också gå i högstadiet eller gymnasiet eller ha motsvarande ålder.

Kursen kan kombineras med en kurs inom kategori A och en kurs inom kategori C